PREDOSETIO SMRT? Zoran Kalezić čekao je susret sa svojim kumom: Krenuo sam na put ka mom TOMI!

Autor:

Zabava

04.01.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Kalezić znao je da će uskoro izdahnuti i na onom svetu se ponovo sresti sa svojim kumom Tomom Zdravkovićem.

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini nakon teške i duge bolesti.

On je nedavno u emisiji ''Balkan info'' istakao kao i za naš portal da mu je jedina još želja da održi koncert u Domu sindikata, kao i da je krenuo ka svom kumu Tomi Zdravokoviću.

- Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici - rekao je Kalezić za Balkan info iskreno i kroz suze, pa se prisetio i kako je imao tu čast da održi govor na Tominoj sahrani.

Foto: YouTube/Printscreen

Zoran Kalezić preminuo

- Kada je odlazio moj kum Toma, rekao mi je: "Nemoj da kenjaju tamo o meni, ti ćeš da se oprostiš od mene. Ti ćeš da kažeš nešto". Kakva je to počast. Kakva je to obaveza. Tada sam se oprostio od Tome, tad sam shvatio da odlazi čovek koji je želeo da ode, on više nije želeo ovozemaljski život i principe koje mu doktori zadaju. Nije smeo da puši i pije alkohol. Žao mi je što više nema ljudi kao što su Toma, Šaban... Njih ne treba žaliti jer su sebe napravili besmrtnim. Dok god traje muzika traju i oni 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading