"IMAM IMENA I SVEDOKE ZA SVE KOJI SU UZIMALI NOVAC" Lukas spreman da ide na SUD sa Popovićem zbog skandala u "Zvezdama Granda", opleo i po našem predstavniku na Evroviziji!

Autor:

Zabava

09.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas istakao je da zna imena ljudi koji su uzimali novac od takmičara "Zvezde Granda", za šta ima i svedoke.

"IMAM IMENA I SVEDOKE ZA SVE KOJI SU UZIMALI NOVAC" Lukas spreman da ide na SUD sa Popovićem zbog skandala u "Zvezdama Granda", opleo i po našem predstavniku na Evroviziji!

Foto: Youtube.com printscreen

Već nedeljama se u domaćim medijima piše o optužbama bivšeg učesnika takmičenja "Zvezde Granda", Dušana Vukadinovića, koji je javno rekao kako je njegova mentorka Snežana Đurišić od njegove majke tražila mito kako bi on prošao u naredni krug takmičenja, a nekadašnji član žirija Aca Lukas se ponovo oglasio na ovu temu.

- Apsolutno ne sumnjam da je žena čista jer je poznajem, ali to ne znači da... Ne bih mogao ništa da kažem jer ja ne znam, ali stvari koje znam, ja sam rekao generalno o toj emisiji na Grandu - započeo je priču folker, pa nastavio:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Majka Dušana Vukadinovića optužila Snežanu Đurišić za iznudu novca

- Ja sam rekao vodećim ljudima te firme, pošto me je Popović prozvao i rekao da imenujem, rekao sam: "Tuži me, pa ću na sudu da imenujem". Imam koga da imenujem, imam i svedoke i sve znam i uzimali su novac. Nije to neki veliki novac što je najgore od svega, to je pilićarenje jedno, otimanje od dece, u fazonu: "Da ti dam savet koju ćeš pesmu sledeću da pevaš" - istakao je Lukas za Blic.

Aca se dotakao i ovogodišnjeg pobednika muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju", Luk Bleka, koji će u maju braniti boje naše zemlje u Liverpulu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Luke Black Samo mi se spava Evrovizija 2023

- Pesma? Odvratna! Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l'?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na "Evroviziju" jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim, možda on dečko i lepo peva, ja to nisam čuo, jer on spava zapravo, je l' - rekao je Lukas, iako je prošle godine i sam učestvovao na ovoj manifestaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading