ISPLIVALI DETALJNI GLASOVI PUBLIKE I ŽIRIJA NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Luke Black nijedne večeri nije imao najveću podršku naroda! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je odneo pobedu i obezbedio sebi kartu za "Evroviziju", Luke Black nije imao najveću podršku naroda, kao ni žirija.

ISPLIVALI DETALJNI GLASOVI PUBLIKE I ŽIRIJA NA PESMI ZA EVROVIZIJU: Luke Black nijedne večeri nije imao najveću podršku naroda! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Luke Black

Festival "Pesma za Evroviziju 2023" završen je sinoć, a pobednik je Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava" koji će ove godine bratni boje naše zemlje u Liverpulu na prestižnom muzičkom takmičenju. Sada su se pojavili i glasovi publike i žirija iz dve polufinalne večeri, kao i samog finala.

Prema Pravilniku o glasanju na nekadašnoj "Beoviziji", sabiranjem poena nakon glasanja stručnog žirija i publike, utvrđeno je konačno rangiranje takmičara, i u oba polufinala, i u finalnoj večeri. U više navrata je rečeno da će sve biti objavljeno nakon finala, a sada je to i učinjeno, što detaljno možete pogledati i u galeriji ispod.

Kao što se može videti, Luke Black nije osvojio ni najviše glasova žirija u finalu, kao ni publike, ali je sabiranjem glasova ipak odneo pobedu. Kako se takođe može videti, ni u prvom polufinalu ni u finalu nije dobio najveću naklonost naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading