SKANDAL! Princ ušao u finale PZE, a pljuje kao sumanut sve srpske predstavnike na Evroviziji, isplivao ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je zbog blaćenja naših prethodnih predstavnika naišao na brojne negativne komentare od strane tviteraša.

SKANDAL! Princ ušao u finale PZE, a pljuje kao sumanut sve srpske predstavnike na Evroviziji, isplivao ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Princ od Vranje

Jedan od učesnika "Pesme za Evroviziju 2023", Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, predstavio se na ovom muzičkom takmičenju s namerom da brani boje naše zemlje u Liverpulu.

On je prošao u finale, a sada na Tviteru kruži njegov snimak na kojem pljuje po drugim učesniima na izboru za "Pesmu Evrovizije". Naime, on je odgovarao na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a neko ga je pitao koja mu je najbolja srpska evrovizijska pesma.

- S obzirom na to da nam je većina pesama bilo đubre, stvarno mislim da je najbolja stvar ona koja je ujedno i pobedila, a to je "Molitva" od Marije Šerifović - rekao je on.

Zdravković je zbog ovog odgovora naišao na brojne negativne komentare od strane tviteraša. "Nadobudan bez ikakvog pokrića", "Ovo nije u redu da tako kaže", "Našao je ko će da sudi o pesmama", "Retko antiatičan lik", "Njegova je 10 puta gora", bili su neki od komentara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Princ od Vranje PZE 2023

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

05.03.2023 15:02

Boze blagi,ko su ovi ljudi. Nikad čula za većinu. Valjda bi trebalo da nas predstavljaju provereni pevaci. Da li su svi iz Srbije?