POGLEDAJTE KIKS MILANA MARIĆA O KOM SVI BRUJE! Glumac se uživo u programu izlanuo, otkrio strogo čuvanu tajnu Pesme za Evroviziju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić se izlanuo pre vremena ko prolazi u finalno veče takmičenja "Pesme za Evroviziju".

POGLEDAJTE KIKS MILANA MARIĆA O KOM SVI BRUJE! Glumac se uživo u programu izlanuo, otkrio strogo čuvanu tajnu Pesme za Evroviziju! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Marić, Dragana Kosjerina

Glumac Milan Marić za kratko vreme postao je omiljen među domaćom publikom, a RTS mu je ponudio da uz Draganu Kosjerinu vodi "Pesmu za Evroviziju" u čemu se on odlično snašao. Međutim, Marić je napravio i jedan kiks, koji nije prošao neopaženo.

U trenutku kada su čitali ko je među finalistima, Marić je požurio, pa je izgovorio reč "Hurricane", pre nego što je Dragana Kosjerina trebala da pročita koji finalista prolazi dalje.

- Evo su nam polako devojke, stižu "hjurikanke" - rekao je Marić par sekundi pre samog proglašenja, dok je Kosjerina tek počela da čita ko će proći dalje.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Marić i Dragana Kosjerina

- Evo stižu nam devojke, stižu nam finalisti. Idemo dalje - kazala je Kosjerina.

- Sada idemo na peto mesto. Kompozicija pod rednim brojem jedan, Hurricane sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" - izgovorio je voditelj, a ovo nije promaklo oštrom oku i sluhu ljudi sa društvenih mreža.

 

 

Podsetimo, drugo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023", na kojem je nastupilo 16 izvođača, a osam prošlo u finale, održalo se sinoć. Nakon glasašnja publike i žirija, voditelji Dragana Kosjerina i Milan Marić saopšili su ko je prošao u veliko finale, koje se održava u subotu: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading