UNUKA STANKA TERZIĆA DVA PUTA NASTUPALA SINOĆ NA PZE: Deda joj bivši direktor PGP RTS-a, isplivali svi detalji DRAME!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Pesme za Evroviziju" Nađa Terzić Nadia prošla je u finale sa pesmom "Devojka tvog dečka".

Mlada pevačica Nađa Terzić, odnosno Nadia, kako se sinoć predstavila, dva puta je izvela svoju pesmu na drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju".

Naime, unuka nekadašnjeg direkotra PGP RTS Stanka Terzića, pojavila se još jednom na kraju takmičarskog dela, jer kako je saopštila voditeljka, prilikom prethodnoh izvođenja je došlo do tehničkih problema, te su organizatori odlučili da Nadia ponovo peva na sceni kako bi je publika videla i čula u pravom svetlu.

Republika

Foto: Republika TV

Nađa Terzić Nadia

- Prezadovoljna sam što sam drugi put nastupala. Desilo se da su tokom uživo prenosa četiri sekunde "zabagovale" i dali su mi da ponovo nastupam. Prvo sam bila u fazonu: "Neću ponovo da nastupam", ali sam ipak iskoristila priliku još jednom - istakla je pevačica za Republiku, te priznala i kako će proslaviti prolazak u finale:

- Idem sada da popijem neko piće (smeh) - istakla je mlada Terzićeva.

Inače, Terzićeva je u bekstejdžu otkrila da je krila od roditelja da se prijavila na PZE, ali da su sada verovatno saznali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading