PRVA IZJAVA DŽENANA LONČAREVIĆA NAKON UDESA! Pevač doživeo saobraćajku, evo kako se oseća nakon što mu se vozilo PREVRNULO!

Autor:

Zabava

03.03.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila policija, vozilo kojem je upravljao Dženan Lončarević se prevrnulo na auto-putu u Crnoj Gori, u mestu Mrki Krš.

PRVA IZJAVA DŽENANA LONČAREVIĆA NAKON UDESA! Pevač doživeo saobraćajku, evo kako se oseća nakon što mu se vozilo PREVRNULO!

Foto: Promo foto

dženan lončarević

U javnosti je kao bobma odjeknula vest da je pevač Dženan Lončarević tokom jučerašnjeg dana imao udes na auto-putu u Crnoj Gori, u mestu Mrki Krš.

Prema podacima iz policije, do nezgode je došlo kada se prevrnulo vozilo kojim je upravljao pevač, a ovim povodom oglasio se i Lončarević, koji je otkrio da je, na svu sreću, živ i zdrav, ali i da vest o njegovoj nezgodi nije sasvim tačna.

- Sve je okej. Hvala puno. Živ sam, zdrav sam, ne bih dalje ništa komentarisao. Preneli su vest koja nije baš skroz tačna - rekao je Dženan za 24sedam.

Republika

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Dženan Lončarević imao udes

Podsetimo, kako je preneo crnogorski portal, na automobilu je pričinjena materijalna šteta, a saobraćaj je na toj deonici zbog uviđaja bio u prekidu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading