ANGELLINA DOŽIVELA NERVNI SLOM IZA SCENE PZE: Histerisala i urlala iz petnih žila što nije prošla u finale, pa kao FURIJA izletela iz zgrade RTS-a! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, napravila je haos u bekstejdžu zbog neprolaska u finale takmičenja "Pesma ze Evroviziju".

ANGELLINA DOŽIVELA NERVNI SLOM IZA SCENE PZE: Histerisala i urlala iz petnih žila što nije prošla u finale, pa kao FURIJA izletela iz zgrade RTS-a! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Angellina

Sinoć se u studiju RTS-a na Košutnjaku održalo prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju", odnosno nacionalnog izbora za predstavnika na prestižnom muzičkom takmičenju. Iako se među učesnicima nisu pojavila poznata imena, pažnju medija su svakako privukli Savo Perović i Angellina, koji se odlukom glasova publike i stručnog žirija nisu plasirali u finale ovog takmičenja.

Naime, iako su na društvenim mrežama imali veliku podršku, ni Savo ni Anđelina nisu uspeli da sebi osiguraju mesto u finalnoj trci za odlazak u Liverpul, a kako Republika saznaje, oba izvođača nisu krili razočaranje. I dok se Perović javno požalio fanovima na društvenoj mreži Instagram da je imao problema sa zvukom tokom nastupa, Anđelina je otišla korak dalje i napravila scenu u bekstejždu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Angellina napravila haos zbog neprolaska u finale PZE

- Plakala je i urlala iz sveg glasa, uopšte nije očekivala da neće proći! Scena je bila jeziva, šminka joj se potpuno razmazala, čak se u jednom momentu uhvatila za sređenu kosu i napravila dar-mar od nje. Toliko je verovala da će proći dalje, mislila je da je bolja nego prošle godine kada je osvojila 4. mesto, išla je čak i na pobedu - priča dobro obavešteni izvor za naš portal i nastavlja:

- Doživela je nervni slom! Niko nije očekivao da će se slomiti i histerisati odmah po završetku takmičenja, emocije su je savladale pre nego što je stigla kući. Videlo se koliko je bila besna i kada je izlazila iz zgrade RTS-a, kiselo se nasmejala predstavnicima medija i kao furija u crnoj trenerci krijući lice izjurila napolje. Napravila je pravi haos - zaključuje izvor za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Angellina besna kao furija napušta RTS

Podsećanja radi, Angellina se nedavno našla u centru skandala kada je tokom promocije svoje pesme u jednoj emisiji na RTS-u upala u dramu sa voditeljkom i produkcijom, misleći da joj je mikrofon ugašen, te im odbrusila "Hvala za svetlo što ste mi ostavili, isto kao i Filipu. To je zato što sam iz Zadruge, je l'?!"

Međutim, na društvenoj mreži Tviter povela se polemika da je pevačica ovu repliku zapravo uputila Oliveri Kovačević, glavnom i odgovornom uredniku Zabavnog programa RTS-a, te da upravo zbog toga Anđelina nije prošla u finalno veče "Pesme za Evroviziju".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Olivera Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
XXX

04.03.2023 11:50

Mnogo se uzvezdila, njoj se i faca promenila koliko se umislila, a i pesma joj nije neka. Neka se spusti malo na zemlju, i bude skromna kao na pocetku karijere, bice bolje.