PRAVO IZ SVLAČIONICE: As Partizana otkucao Duljaja! Otkrio ko će biti starter na večitom derbiju

Autor:

Sport

02.03.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju krticu u svojim redovima.

PRAVO IZ SVLAČIONICE: As Partizana otkucao Duljaja! Otkrio ko će biti starter na večitom derbiju

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Igor Duljaj na treningu Partizana

Fudbaleri Partizana u petak od 19 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 169. večitom derbiju, a crno-bele će po prvi put sa klupe voditi novi trener Igor Duljaj.

Legenda kluba iz Humske je "parni valjak" preuzela u nezgodnom trenutku, kada je ekipa ostala u teoretskoj borbi samo za titulu prvaka Srbije, a realno će to biti još jedna sezona bez trofeja.

Partizan je posle kiksa sa Radničkim iz Kragujevca, u ponedeljak, napustio Gordan Petrić, a posle pomenute utakmice sa "crvenim đavolima" je osuo paljbu po golmanu Aleksandru Popoviću.

Nakon remija sa Kragujevčanima je Popović pitao saigrače u tunelu "kako je moguće da se 17. put povuku kada povedu", na šta je Petrić burno odgovorio.

On je rekao? Pitajte ga zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota. Ako su bili do sada zajedno, treba i dalje da budu. Nikad ne kritikujem igrača, ako vi to kažete, ja vam verujem, onda je to njegova sramota - grmeo je sada već bivši strateg crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Međutim, to što je čuvar mreže napao stari stručni štab ne smeta novom treneru.

Naime, izvor blizak Popovićevom saigraču je za Republiku otkrio detalje razgovora iz jednog beogradskog kafića.

Tokom tog dijaloga je fudbaler Partizana na pitanje našeg sagovornika ko će braniti protiv Crvene zvezde ekspresno odgovorio.

- Popović, nema ko drugi - kratak je bio as crno-belih koga nećemo imenovati.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Popović

Podsetimo, osim Popovića, Partizan od golmana ima još Nemanju Stevanovića i Milana Lukača, ali su oni zakucani za klupu već mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading