PRVI UTISCI BORISA SUBOTIĆA NAKON PROSLASKA U FINALE: Odgovorio je na navode Maje Nikolić da je Beovizija NAMEŠTENA i da će ON POBEDITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održano je prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju 2023, festivala na kome se bira srpski predstavnik za Evroviziju.

 

Osam kompozija iz prve večeri polufinala plasirale su se u finale, a među njima je jedan od favorita Beovizije Boris Subotić. On je odmah nakon prolaska u finale, pred kamerama Republike izneo svoje prve utiske. 

- Jako sam srećan, ponosan sam na ceo tim i na sebe. Hvala svim ljudima koji su glasali za mene - rekao je sa ushićenjem.

On je otkrio kako će proslaviti prolazak. 

- Spavanjem ću proslaviti zato što se pripremamo za finale, a bitno mi je da nastup bude još bolji i da popričam malo sa dragim ljudima. 

Boris je priznao da je očekivao ovakav ishod. 

- Apsolutno sam očekivao jer smo uoložili ogroman napor da ovo izgleda ovako. Ja sam neko ko nije uvek zadovoljan sa tim što radi, ali sada sam ponosan i zadovoljan- priznao je. 

Republika

Foto: Republika TV

Boris Subotić

Na pitanje kako komentariše navode Maje Nikolić da je takmičenje namešteno i da će on pobediti, on je poručio da je veliki poštovalac pevačice. 

- Ja sam njen fan. Super joj je poslednja pesma, koju joj je radila Saška.Volim Sašku, super joj to zvuči. Ne znam šta bih rekao na te navode, osim što verujem u regularnost takmičenja tako da je to moj komentar. 

Takođe, pevač je istakao da mu je veoma žao što dalje nisu prošli Angelina i Sava Perović. 

- Žao mi je jer smatram da su imali jako kvalitetne nastupe i zaslužili su da prođu u finale. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading