GALANTNO I KAPITENSKI! Leo Mesi potrošio BOGATSTVO na saigrače!

Autor:

Sport

02.03.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je znao da nagradi tim za titulu na Svetskom prvenstvu.

GALANTNO I KAPITENSKI! Leo Mesi potrošio BOGATSTVO na saigrače!

Foto: Tanjug/AP

Argentinci sa "Zlatnom boginjom"

Argentina je krajem decembra prošle godine uspela da se popne na krov sveta tako što je savladala Francusku u finalu Svetskog prvenstva u Kataru, a Lionel Mesi postao je božanstvo u ovoj zemlji.

Znao je Mesi da nagradi svoje saigrače zbog ovog uspeha i to onako, baš galantno i kapitenski.

Svim fudbalerima koji su bili u sastavu "gaučosa" namenio je poseban poklon - zlatni ajfon! On je to uradio preko kompanije "IDESIGN GOLD", a direktor pomenute firme, Ben Lajons, otkrio je kako je do saradnje između njih i Mesija došlo.

 

 

Mesi nije samo GOAT, on je i jedan od najvernijih kupaca "IDESIGN GOLD-a." stupio je u kontakt s nama posle finala SP i rekao je da želi poseban poklon za igrače i osoblje kako bi proslavili neverovatnu pobedu - rekao je on i dodao:

- Nije Leo želeo uobičajene satove za poklon. Kada sam predložio da uzme zlatne ajfon telefone sa ispisanim njihovim imenima, njemu se ta ideja dopala.

 

 

Pored imena fudbalera, na telefonima se nalazi i njihov broj na dresu, kao i logo Argentine, a celokupna pošiljka koštala je Mesija oko 200.000 evra.

Zaista, galantno, šmekerski i, pre svega, kapitenski!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading