BURA U HRVATSKOJ! Osvojili bronzu na SP, a međusobno se OPTUŽUJU: Oštre reči upućene selektoru Daliću!

Autor:

Sport

09.02.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod komšija nema mira čak ni kada se napravi veliki uspeh.

BURA U HRVATSKOJ! Osvojili bronzu na SP, a međusobno se OPTUŽUJU: Oštre reči upućene selektoru Daliću!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić i Luka Modrić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu koje je u decembru završeno u Kataru.

Hrvati su odigrali odličan turnir, a u borbi za treće mesto savladali su selekciju Maroka.

Ipak, i pored velikog uspeha, u komšiluku nema mira. Antonio Čolak, 29-godišnji napadač Glazgov Rendžersa, optužio je selektora Zlatka Dalića da ga je na nekorektan način izostavio sa spiska, te da mu čak nije ni javio da neće ići na Mundijal.

Nije me ni obavestio preko telefona! Saznao sam televizijskom prenosu i ne želim više to da komentarišem - rekao je Čolak i potom dodao da je uprkos svemu naravno bio uz svoje saigrače iz državnog tima: 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Antonio Čolak

 

- Srećan sam zbog Hrvatske, zbog onoga što smo postigli za tako malu zemlju. Osvojiti još jednu medalju je neverovatan uspeh. Nadam se da ću u budućnosti biti i sam deo toga, a to zavisi od mojih nastupa u dresu Rendžersa.

Hrvatsku su na Svetskom prvenstvu od napadača predstavljali Marko Livaja, Bruno Petković, Andrej Kramarić i Ante Budimir, a Čolak je u razgovoru za "The Scottish Sun" dodao i da mu je saigrač iz Rendžersa, Borna Barišić, ispričao kako je bilo u Kataru:

Mogao sam da uzmem njegovu medalju i pogledam, prilično je teška... Slušao sam njegova priče i dobio prave insajderske informacije kako je bilo - zaključio je Antonio Čolak.

Čolak je inače za Hrvatsku debitovao 2020. godine kod Zlatka Dalića i od tada je sakupio tri nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading