NOVI SKANDAL "KOCKASTIH": "Za dom spremni" ODJEKIVALO regionom! Dalić dočekan USTAŠKIM POZDRAVOM, pa predstavljen kao "najveći hrvatski sin"!

Autor:

Sport

23.12.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije nastavljaju da teraju po svom.

NOVI SKANDAL "KOCKASTIH": "Za dom spremni" ODJEKIVALO regionom! Dalić dočekan USTAŠKIM POZDRAVOM, pa predstavljen kao "najveći hrvatski sin"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Hrvati su osvojili bronzu na Svetskom prvenstvu, ali od tada ne prestaju da učestvuju u skandalima.

Iz proslave u proslavu i dana u dan naše komšije nađu način da provociraju, a tako je bilo i u Livnom, mestu u Bosni i Hercegovini u kom preovladava hrvatska populacija.

Ovo je i rodni grad Zlatka Dalića gde je selektor "kockastih" dočekan uz veliki broj ljudi, ali, kao po pravilu, i novi veliki skandal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Prema navodima hrvatskih medija, tačnije portala "Index", Livnom je odjekivalo "za dom spremni". 

- Nakon što je Dalić završio svoj govor, a pevač Jole nastavio muzički program, grupa mladića na balkonu, u neposrednoj blizini bine, povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava "za dom spremni." Mladići na balkonu su vikali "za dom", na šta je veliki deo navijača na trgu odgovarao sa "spremni" - piše "Index".

Voditelj je Dalića predstavio kao "najvećeg hrvatskog sina u istoriji", a sam selektor "vatrenih" je poručio:


- Hvala svima koji su navijali u Bosni i Hercegovini. Za mene je ovo posebno što ste organizovali. Ovo je moje Livno. Ovde sam rođen. Mladi ljudi mogu da prepoznaju uzor u reprezentativcima. Za reprezentaciju igraju s puno ljubavi, vere i poniznosti. Verujte, volite svoju zemlju i sve se može uraditi.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

Inače, Dalić je pobede na Svetskom prvenstvu u Kataru posvećivao hrvatskim braniteljima što je još jedan od skandala Hrvata u nizu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading