POKVAREN PLAN ARGENTINACA: "Gaučosi" žele u finale na PRLJAV NAČIN!

Autor:

Sport

13.12.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve će učiniti samo da se domognu velikog finala.

POKVAREN PLAN ARGENTINACA: "Gaučosi" žele u finale na PRLJAV NAČIN!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Argentine i Hrvatske sastaju se večeras od 20 časova, na stadionu "Lusail", u meču prvog polufinala na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Naši susedi su do plasmana među najbolje četiri selekcije stigli na šokantan način, pobedom protiv Brazila, ali je još veću pažnju privukao okršaj između Holandije i Argentine, koji je završen pobedom "gaučosa" posle penala.

Situacija je prerasla u veći sukob pred kraj regularnog dela utakmice, kada je Leandro Paredes napucao loptu u holandsku klupu za rezervne igrače. Zatim je i Mesi namerno igrao rukom za šta nije dobio ni žuti karton, a nakon finala je osvanula fotografiju u kojoj se svi fudbaleri Argentine izruguju Holanđanima nakon penal serije.

Foto: Tanjug/AP

Argentinci se rugaju Holanđanima posle penal serije

Prljavi potezi Argentinaca su prošli bez kazne, pa se čini da se ova selekcija odlučila da na isti način stigne i do finala.

Sada navodno Argentinci imaju plan da na isti način iznerviraju i selekciju Hrvatske za koju smatraju da par igrača ima "tanke živce".

Navodno, jedan reprezentativac Argentine je rekao da postoje trojica fudbalera koja bi mogla biti isprovocirana toliko da bi Hrvatska ostala do 60. minuta sa igračem manje. Zadatak da provociraju imaće tri fudbalera Argentine.

Da li u ovome ima istine videćemo večeras, ali teško je zamisliti "prgave" Argentince kako ne provociraju, ali je na Hrvatima da pokažu smirenost.

Pobednik ovog duela ide u veliko finale, gde će se 18. decembra sastati sa boljim iz duela Maroka i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading