DA SE VRATE SLAVNI DANI PROŠLOSTI: Podsećanjem na istoriju, ispisuju se planovi za budućnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da u ovom momentu ne predstavljaju glavnu perjnicu fudbala zlatiborskog okruga, ovaj sportski kolektiv ima dugu tradiciju i veliki broj pristalica u gradu na obalama reke Đetinje.

DA SE VRATE SLAVNI DANI PROŠLOSTI: Podsećanjem na istoriju, ispisuju se planovi za budućnost!

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Fudbalski klub Jedinstvo Putevi iz Užica petu godinu uzastopno takmiči se u okviru Zone Zapadno-moravske, a svi u klubu se nadaju da ekipa u dogledno vreme može krenuti uzlaznom linijom i ugroziti trenutne pozicije Slobode i Zlatibora koji u ovom momentu predstavljaju perjanice fudbala zlatiborskog okruga.

 

Jedinstvo Putevi "gaze" svoju sedmu deceniju postojanja. Tokom prethodne jeseni u četvrtom rangu srpskog fudbalskog takmičenja zauzeli su petu poziciju sa 23 osvojena boda, a učinak je mogao biti i znatno bolji da u poslednja tri prvenstvena kola nisu doživeli dva poraza (Polet Trbušani 1:2, Zlatar Nova Varoš 1:2) i jedan susret okončali podelom bodova (Savinac 1933 0:0). 

Rukovodstvo kluba je po okončanju, ipak uspešne polusezone, organizovalo proslavu pod nazivom "FK Jedinstvo Putevi kroz istoriju". Veliki broj bivših i sadašnjih funkcionera, trenera, igrača, kao i veliki broj prijatelja kluba okupio se u zlatiborskom Hotelu "Palisad" kako bi se zajedno podsetili velike istorije užičkog kluba.

Foto: FK Jedinstvo Putevi

FK Jedinstvo Putevi

 

Treba podsetiti da je ekipa Jedinstvo Putevi tokom prethodne dve decenije egzistirala u nekoliko rangova srpskog fudbalskog takmičenja, a tri sezone (2012/13, 2013/14 i 2014/15) bili su članovi drugog ranga, Prve lige Srbije.

Opšti je utisak da ova ekipa po osnovu svih parametara zaslužuje da bude član višeg ranga srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading