Najlepše želje te vode u Barselonu jer #meniletoje

Autor:

Vesti

09.02.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pored glavne nagrade - put u Barselonu za dvoje, očekuju vas i druge slatke nagrade!

Najlepše želje te vode u Barselonu jer #meniletoje

Foto: Atlantic Grupa, Štark

Najlepše želje nagradna igra

Najlepše želje Kapri čokolada vam je u proteklom periodu produžila leto, a nadamo se da su vas ukus bogatog punjenja i neodoljivog spoja jagode, vanile i najlepše čokolade barem u mislima odveli na neku lepu letnju destinaciju. A sada je došlo vreme da vas Najlepše želje zaista odvedu na put i to u Barselonu!!! 😊

Najlepše želje su u saradnji sa kompanijom Frikom pokrenule kreativnu nagradnu aktivaciju na TikTok-u pod nazivom #meniletoje tokom kojeg ćete svi vi koji ste ljubitelji Najlepše želje Kapri čokolade imati priliku da na kreativan način pokažete da i kada hladno je, vama leto je.

Sve što je potrebno jeste da snimite video u kojem se vidi tranzicija kako zalogajem Najlepše želje Kapri čokolade ili deserta, menjate lokaciju, odevnu kombinaciju ili šminku iz zimske u letnju, te na taj način evocirate najlepše letnje trenutke uz omiljenu čokoladu.

Neophodno je da imate otvoren nalog na TikToku i da pratite Najlepše želje i Frikom, tagujete ih i plasirate video uz #meniletoje.

Pored glavne nagrade - put u Barselonu za dvoje, očekuju vas i druge slatke nagrade:

Pet „Dellgardo“ dukserica “I kada hladno je, meni leto je” i dva slatka paketa proizvoda koji sadrže: tri Najlepše želje Kapri čokolade, tri Najlepše želje Kapri kesice deserta, brendiran pleteni pamučni ceger, brendirane naočare za sunce i paketić koji se sastoji iz custom made priveska, broša i pina inspirisanih Najlepše želje Kapri čokoladom i desertima.

Ukoliko te zanima još detalja, klikni na link. Nagradna aktivacija traje do 18. februara ne propusti sjajnu priliku da putuješ u Barsu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading