HIT SCENA! Mesiju SPOMENULI Đokovića, a on se nasmejao i rekao DVE REČI! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler planete kratko je govorio o prvom teniseru sveta.

HIT SCENA! Mesiju SPOMENULI Đokovića, a on se nasmejao i rekao DVE REČI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Lionel Mesi i Novak Đoković definitivno spadaju u red najvećih sportista današnjice.

Mesi se sa Argentinom popeo na krov planete u Kataru i na taj način ušao među besmrtne, dok je Nole pobedom na Australijan openu ispisao nove stranice istorije i došao blizu zvanja najboljeg tenisera ikada.

U jednom intervjuu koji je Leo Mesi dao za špansku "Marku" kratko se razgovaralo i o Novaku Đokoviću. Naime, Nole je tokom Australijan opena imitirao Lea Mesija i njegovu reakciju koja se desila posle utakmice protiv Holandije. Tada je Mesi snimljen kako napadaču protivničkog tima Vutu Veghorstu, koji je u tom momentu prošao pored njega,  dobacuje sada već čuvenu rečenicu “Šta gledaš, glupane? Odlazi”.

 

 

Slično je, u šali, uradio i Novak sa Dijegom Švarcmanom u Australiji, pa je novinar upitao Mesija da li zna za ovaj podatak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- U Argentini se često šale na temu tvog verbalnog incidenta sa Veghorstom, čak je i Đoković uradio to, ne znam jesi li video? - upitao je novinar "Marke", a Mesi je, uz osmeh na licu, kratko odgovorio:

- Video sam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCA (@marca)

 

Osim priče o Đokoviću, Mesi je najavio da bi mogao da se pojavi na još jednom Svetskom prvenstvu, i pored toga što to trenutno ne deluje kao realna opcija!

- Zbog mojih godina teško da ću igrati 2026. Volim da igram fudbal i dok god budem u dobroj formi i dok god uživam na terenu, nastaviću da ga igram. U ovom momentu deluje da je naredni Mundijal predaleko, ali sve zavisi od toga koliko će moja karijera još trajati - rekao je Mesi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading