NOLE ODUŠEVIO PLANETU! Hit snimak Đokovića - na španskom pevao o Mesiju i Maradoni! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je najbolji srpski teniser presrećan posle osvajanja desetog trofeja na Australijan openu.

NOLE ODUŠEVIO PLANETU! Hit snimak Đokovića - na španskom pevao o Mesiju i Maradoni! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ponovo je pokorio Australiju, i to po deseti put.

U finalu prvog grend slem turnira sezone, Australijan opena, Nole je u tri seta savladao Grka Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6), te se vratio na čelo ATP liste.

Fenomenalan turnir odigrao je Novak, po završetku meča protiv Cicipasa nije mogao da obuzda emocije, a zatim se trudio da izađe u susret svima i priredi im dan za pamćenje.

Tako je, u razgovoru sa jednim argentinskim novinarom, Nole ponovo uspeo da oduševi čitavu planetu. Dobio je molbu Đoković da na španskom jeziku otpeva jedan hit koji je popularan u Argentini, a u kome se spominju Leo Mesi i Dijego Maradona. U pitanju je navijačka pesma "Mućaćos", a novinar je podsetio Novaka da je bio na finalu Svetskog prvenstva u Kataru i da je gledao kako Lionel Mesi podiže pehar sa sunarodnicima.

Đoković je prihvatio ovu molbu i krenuo je šou koji je rezultovao hit snimkom. Postao je snimak viralan na društvenim mrežama, a vi procenite da li se Đoković bolje snalazi kao pevač ili teniser.

 

 

- Dosta, dosta - izgovorio je Novak u jednom momentu, pa je na kraju ipak završio pesmu i prisetio se dela o Mesiju i Dijegu Maradoni. Voditelj je takođe bio oduševljen.:

- Hvala ti mnogo za ovo - rekao mu je pred kamerama.

Šta vi mislite, da li se Novak bolje snalazi sa mikrofonom ili reketom u ruci?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading