Prvo ga RAZAPINJU, pa DIŽU U NEBESA! Novak Đoković CENTRALNA TEMA u Hrvatskoj!

Autor:

Sport

30.01.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije ne mogu bez najboljeg tenisera planete.

Prvo ga RAZAPINJU, pa DIŽU U NEBESA! Novak Đoković CENTRALNA TEMA u Hrvatskoj!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ponovo je na prvom mestu ATP liste.

Osvojio je Nole Australijan open na dominantan način, u finalu je pao Grk Stefanos Cicipas u tri seta (6:3, 7:6, 7:6) i ovo je bio deseti trofej srpskog tenisera u Melburnu.

Takođe, Đoković je stigao i do 22. grend slem titule te je uspeo da se izjednači sa Rafaelom Nadalom i u ovom parametru.

Hrvatski mediji ispratili su novi Novakov uspeh, ali su kao centralnu temu konstantno provlačili kratku raspravu sa Goranom Ivaniševićem. Nije se svidelo komšijama to kako se Đoković ophodi prema svom treneru i pored toga što su njih dvojica sve lepo objasnili po završetku finalnog meča.

Malo pošto je Đoković osvojio Australijan open na sajtu "Index.hr" osvanuo je tekst pod naslovom "ANKETA Je li Đoković najveći tenisač svih vremena?". 

U detaljnoj analizi Hrvati su svojim pratiocima izneli sve uspehe Đokovića, Nadala i Federera, te na kraju teksta postavili anketu koja je verovatno sve iznenadila. Naime, od skoro 15 hiljada glasova čitalaca iz Hrvatske, Novak Đoković je dobio 69 odsto. Na drugom mestu, i to daleko iza njega, nalazi se Rodžer Federer sa 27 odsto, dok je najmanje ljudi glasalo za Rafaela Nadala (četiri odsto).

Republika

Foto: printscreen/index.hr

 

 

Dakle čak ni u Hrvatskoj nema dileme - Novak Đoković je GOAT i najbolji teniser svih vremena. 

Koje je vaše mišljenje - ko je najbolji teniser u istoriji ove igre?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading