PREDAO SE POSLE 13 MESECI SKRIVANJA: Epilog zločina na Božić u naselju Medaković: OVO SU DETALJI!

Autor:

Hronika

03.03.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola S. (23) koji se sumnjiči za pokušaj ubistva Jovana Jakovoljevića (25) na Božić prošle godine u naselju Medaković, predao se 21. februara 2023, nakon više od 13 meseci skrivanja.

PREDAO SE POSLE 13 MESECI SKRIVANJA: Epilog zločina na Božić u naselju Medaković: OVO SU DETALJI!

Foto: ST/ N. Pančić

Nakon predaje Viši sud u Beogradu je ostavio na snazi rešenje u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će se osumnjičeni ponovo kriti i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je negirao izvršenje krivičnog dela.

Naredbom o sprovođenju istrage Nikola S. se sumnjiči da je 7. januara 2022. godine oko 16,00 časova u parku „Medaković“, sa umišljajem pokušao da liši života Jovana Jakovljevića.

Sumnja se da je Nikola S. dok se vozio džipom "Grand Cherokee” zajedno sa svojom devojkom u parku “Medaković” video je oštećenog, pa je parkirao i izašao iz vozila i prišao oštećenom.

Nakon kraće verbalne rasprave izvadio je nož koji je poneo sa sobom i ubo oštećenog u predelu desne podpazučne jame nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Oštećeni je u strahu za život počeo da beži preko ulice Vojislava Ilića ka ulici Mokroluška i dalje ka Plavom mostu, a okrivljeni je nastavio da trči za njim noseći nož u ruci, te kako nije mogao da sustigne oštećenog, vratio se nazad ka vozilu u koje je potom ušao i napustio lice mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading