IVANA NIKOLIĆ NIKAD BRUTALNIJA O NOVIM URAGANKAMA: Evo šta kaže za njihov nastup na "Pesmi za Evroviziju"!

Autor:

Zabava

04.03.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić otkrila kakvo mišljenje ima o nastupu njenih naslednica na ,,Pesmi za Evroviziju"!!

IVANA NIKOLIĆ NIKAD BRUTALNIJA O NOVIM URAGANKAMA: Evo šta kaže za njihov nastup na "Pesmi za Evroviziju"!

Foto: printscreen rtv pink

Večeras je finale "Pesme za Evroviziju". Svoju kartu za Liverpul večeras će pokušati da obezbede i članice grupe "Hurricane", koje na našem izboru predstavnika za "Evroviziju" nastupaju sa pesmom "Zumi zimi zami".

Zbog velikog uspeha Ivane NikolićSanje Vučić i Ksenije Knežević na ovom takmičenju, čini se da nove članice Jovana Radić, Miona Laura Srećković Sara Kourouma trpe veliki pritisak fanova na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Hurricane

 

Prosto, velika su očekivanja od njih zbog velikog uspeha prethodne postave. Mi smo kontaktirali atraktivnu Ivanu Boom Nikolić, koja je bila deo te prve postave, a koja je sada posvećena solo karijeri.

Foto: Instagram printscreen

Ivana Nikolić Instagram

 

– Razumem ih jer je tako bilo i nama, ali uopšte ne sumnjam da neće i večeras biti odlične kao što su i u polufinalu. Navijam za njih i želim im puno sreće večeras - rekla je Ivana za Espreso i potom se osvrnula na nastup devojaka na polufinalnoj večeri.

– Nastup im je perfektan. Imaju odličnu koreografiju, kostimi su savršeni, generalno im je ceo koncept drugačiji i jako zanimljiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading