AU, IVANA, ŠTA JE OVO?! Isplivao vreo snimak bivše uraganke, izvajana zadnjica SAMO SEVA, svima popadale vilice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.02.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić vredno trenira, što se i vidi po njenim objavama na društvenim mrežama.

AU, IVANA, ŠTA JE OVO?! Isplivao vreo snimak bivše uraganke, izvajana zadnjica SAMO SEVA, svima popadale vilice! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Pevačica i bivša članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, već godinama unazad otkad je stupila na javnu scenu drži do svog izgleda, a sada na društvenim mrežama kruži snimak kojim je dokazala da je ponosna vlasnica svog nadimka - boom (bum, bomba).

Naime, Nikolićevu je lični trener usnimio dok vežba i zateže svaki mišić u teretani, a u prvom planu bila je njena izvajana zadnjica dok je radila raskorake, što je izazvalo lavinu komentara na socijalnoj platfromi TikTok.

Komentari su se samo nizali ispod pomenutog video klipa, a mnogi su pohvalili pevačicin izgled, te su mnogi mišljenja da nikada nije bolje izgleda.

"Savršena si", "Uf, kakva g*za", "Top izgledaš", "Prava bomba, nema šta", bili su samo neki od komentara ispod videa.

 

 

Podsetimo, Ivana je nakon raskida ugovora sa grupom "Hurricane" krenula u solo vode, a van čestih nastupa pevačica voli i da trenira, što je često i isticala u intervjuima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading