JOVANA JEREMIĆ ZAPLAKALA UŽIVO U EMISIJI! Voditeljka van sebe roni suze zbog obećanja koje je MORALA DA ISPUNI!

Autor:

Zabava

13.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rasplakala se na pomen svoje bivše svekrve, kojoj je dala obećanje da će uvek biti uz njenog sina, iako su se razveli.

JOVANA JEREMIĆ ZAPLAKALA UŽIVO U EMISIJI! Voditeljka van sebe roni suze zbog obećanja koje je MORALA DA ISPUNI!

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić razvela se od Vojislava Miloševića, međutim, voditeljka je u više navrata isticala da je sa bivšim suprugom ostala u dobrim, prijateljskim odnosima, a sada je priznala i da je prilično vezana za svoju svekrvu i otkrila da joj je dala obećanje, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

Naime, ona se najpre dotakla svog bivšeg muža i otkrila kakav odnos ima sa njim.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić

Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave obrnula bi ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli 4 godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba - rekla je Jeremićeva i potom dodala:

- Meni je Vojin bio drug. Meni su se sve velike ljubavi desile iz prijateljstva. Ovo je najiskreniji intervju koji sam dala. Ja ne mogu da vodim ljubav ako ne osetim da je to nešto pravo i da on mene kapira po nekim drugim osnovama. Nije mi bilo teško jer je on bio moj veliki prijatelj i ranije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić sa bivšim mužem Vojislavom Milošević i ćerkom Leom

Nakon toga ona se osvrnula i na svekrvu koja joj je jedna od najbitnijih ljudi u životu.

- Majčinski instinkt mi se upalio kada moja svekrva nije bila dobro. Ja sam to loše podnela, jer sam strašno vezana za svoju svekrvu. Čuvala mi je dete kada niko nije. Jako mi je teško da pričam o tome... Ja sam njoj dala obećanje da ću uvek biti tu za Voju - rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Puls Srbije" i nakon toga zaplakala.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Jovana Jeremić plače u emisiji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

13.02.2023 23:53

Pa što razvede kad ti je bio dobar?