JOVANA JEREMIĆ ZA NOVI STAN ISKEŠIRALA 200.000 EVRA: Voditeljka kupila LUKS nekretninu na Dorćolu, prethodna vlasnica je BLAGOSILJALA!

Autor:

Zabava

14.01.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je stan stare gradnje, Jovana Jeremić je spremna da izdvoji dodatni novac i renovira svoju novu oazu.

JOVANA JEREMIĆ ZA NOVI STAN ISKEŠIRALA 200.000 EVRA: Voditeljka kupila LUKS nekretninu na Dorćolu, prethodna vlasnica je BLAGOSILJALA!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, kupila je stan na Dorćolu koji se nalazi u jednoj staroj zgradi, međutim, ona planira celog da ga renovira. Iz tog razloga, kako je objasnila, za ova 54 kvadrata će morati da iskešira 200.000 evra.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom - naglasila je voditeljka "Novog vikend jutra", pa otkrila čime ju je nova nekretnina kupila, te je izabrala baš nju:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić kupila stan na Dorćolu za 200.000 evra

- U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto, jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju - objasnila je Jovana za Blic.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mm

14.01.2023 18:23

Ma sta rece.Svojim radom kaza ona i osta ziva.Ovde ima posla za poresku.