JOVANA JEREMIĆ UPECALA NOVOG DEČKA?! Isplivala šok prepiska voditeljke sa nepoznatim muškarcem, evo kako mu tepa! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić odnedavno je sama, ali izgleda da to više nije slučaj.

Jovana Jeremić, po svemu sudeći, ima novog dečka. Naime, voditeljka "Novog vikend jutra" oglasila se na društvenoj mreži Instagram i objavila deo privatnog razgovora sa nepoznatim muškarcem.

- Umirem lagano, ali polako za tobom - napisao je on.

- Ja ću te oživljavati iznova i iznova kako samo ja umem. Mili - napisala je Jeremićeva.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić ima novog dečka

Mnoge je ovaj njen postupak iznenadio, a po društvenim mrežama se već uveliko spekuliše se ko je izvesni "Mili" i da li je voditeljka ovime ozvaničila da više nije slobodna.

Podsetimo, Jovana se razvela krajem 2021. godine od svog bivšeg supruga Vojislava Miloševića, a kako je u više navrata isticala, oni su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o ćerkici.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić sa bivšim mužem i ćerkom

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima - zaključili su Jovana i Vojislav svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading