JOVANA JEREMIĆ POTPUNO GOLA! Pogledajte šok fotografiju popularne voditeljke bez gaćica i grudnjaka - kao od majke rođena! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić rešila je da svojim pratiocima Novu godinu čestita na sebi svojstven način.

JOVANA JEREMIĆ POTPUNO GOLA! Pogledajte šok fotografiju popularne voditeljke bez gaćica i grudnjaka - kao od majke rođena! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić, iz dana u dan uspeva da šokira javnost, i tako bude jedna od glavnih tema domaćih medija. Popularna voditetljka je i ovog puta ostala dosledna sebi, kada je na drušvenoj mreži Instagram podelika fotografiju u prazničnom duhu i to kao od majke rođena!

Naime, Jeremićeva je na svom Instagram profilu podelila do sada nikad eksplicitniju fotografiju, na sebi imajući samo crvene, kožne rukavice, a gole grudi i međunožje sakrila je - poklonima.

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - napisala je Jovana u okviru svoje objave, pa nastavila:

 

 

Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi. Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite jer bez emocije nema života, kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo istinski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam Sunce u 2023. A vi? - izjavila je voditeljka na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading