ZAVIRITE U LUKSUZAN DOM VODITELJKE PINKA: Raskošan stan na Vračaru uređen do poslednjeg detalja, a OVO ostavlja bez daha! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U voditeljkinom domu preovlađuju nežne, pastelne boje, kako zidova, tako i nameštaja.

ZAVIRITE U LUKSUZAN DOM VODITELJKE PINKA: Raskošan stan na Vračaru uređen do poslednjeg detalja, a OVO ostavlja bez daha! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marija Egelja svakodnevno sa svojim partenrom uživa u roditeljstvu, te su samim tim i praznici za novopečene roditelje dobili sasvim novu čar. Lepa voditeljka je na svom Instagramu objavila da su Novu godinu proslavili u stanu na Vračaru i tom prilikom pokazala unutrašnjost luksznog doma.

Naime, ona je uslikala bebu pored velike novogodišnje jelke, a potom pokazala i ostalu raskošnu dekoraciju. Kako se može videti na fotografijama, u voditeljkinom domu preovlađuju nežne, pastelne boje, kako zidova, tako i nameštaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

- Ulepšao si nam (n)ovu godinu, mi ćemo tebi život. Najbolja Nova godina kod kuće - napisala je ona.

Inače, i na ostalim Marijinim fotografija može se videti njen oaza mira, a neretko u ogledalu, dok se iza vide moderno obojeni zidovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading