ISPLIVALA SLIKA SA VENČANJA DEČKA MARIJE KARAN: Ovog leta napravio gala svadbu za 300 zvanica, a onda se brže-bolje razveo (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Gvozdenović se u junu prethodne godine oženio, ali je njegov brak bio kratkog daha.

ISPLIVALA SLIKA SA VENČANJA DEČKA MARIJE KARAN: Ovog leta napravio gala svadbu za 300 zvanica, a onda se brže-bolje razveo (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Glumica Marija Karan ima novog dečka, sa kojim je dočekala Novu 2023. godinu u jednom prestoničkom hotelu. U pitanju je biznismen Marko Gvozdenović, sin bogatog crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Kako saznajemo, novi izabranik kontroverzne glumice se oženio u junu prethodne godine. Tim povodom je upriličeno gala svadbeno veselje na Crnogorskom primorju, na plaži Galija, a Republika je došla u posed i fotografija sa Markovog venčanja.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_todorovic

 

Svečanoj ceremoniji je prisustovalo više od 300 zvanica, među kojima se našao i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Međutim, Gvzdenovićev brak je bio kratkog daha, te je posle svega nekoliko meseci usladio razvod, za koji nije potvrđeno da li je još uvek u procesu ili je Marko zvanično razveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading