OVO JE NOVI DEČKO MARIJE KARAN? Sin je crnogorskog političara, a oženio se pre samo POLA GODINE!

Autor:

Zabava

03.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala sa bivšim partnerom Vladanom Balabanom, Marija Karan našla novu ljubav.

OVO JE NOVI DEČKO MARIJE KARAN? Sin je crnogorskog političara, a oženio se pre samo POLA GODINE!

Foto: ATA Images

Marija Karan

Glumica Marija Karan je zajedno sa novim dečkom dočekala Novu 2023. godinu u jednom beogradskom restoranu, a svi su se zapitali ko je o i čime se bavi.

Naime, kako saznaje Story, čovek koji je osvojio Marijino srce zove se Marko i sin je jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Karan

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading