JADRANKA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Pevačici jedan skandal nije bio dovoljan, pa opet sramno udarila na Srbe (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.01.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barjaktarovićeva je pre dve godine zapevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a sada se ponovo osramotila.

JADRANKA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Pevačici jedan skandal nije bio dovoljan, pa opet sramno udarila na Srbe (VIDEO)

Foto: ATA Images

Jadranka Barjaktarović

Folk pevačica Jadranka Barjaktarović naišla je na osudu čitave javnosti kada je na jednoj proslavi u Podgorici 2020. godine pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", zbog čega joj je ulazak u našu zemlju zabranjen.

Tada se pravdala da ništa loše nije mislila, da je brzopleto i nesmotreno postupila. Ipak, da je samo lagala, ne bi li se "oprala" u uvek prijateljski nastrojenoj Srbiji, gde je duže od deceniju gradila karijeru i zarađivala novac, govori novi snimak, u kom Jadranka ponavlja svoj sramotni postupak.

 

 

Barjaktarovićeva je nastupala za Novu godinu, gde je ponovo pevala hit Mitra Mirića s izmenjenim tekstom, a snimak je ubrzo postao viralan.

Jadranka je sa osmehom na licu pevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali s izmenjenim tekstom.

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jbarjaktarovicofficial

Jadranka Barjaktarović opet peva protiv Srba

Podsetimo, Jadrankina karijera poslednje dve godine krenula je nizvodno i nastupa samo u Crnoj Gori, gde ulaz u klubove naplaćuje između dva i pet evra, te stoga po koncertu najviše zaradi između 200 i 500 evra, što je drastično manje u odnosu na period kada je pevala u regionu, naročito u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading