Pevačica nakon skandaloznog pevanja ostaje u Crnoj Gori: Jadranka pobegla iz Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jadranka Barjaktarović definitivno je napustila Srbiju nakon govora mržnje koji je izrekla u nedelju na skupu podrške Milu Đukanoviću u Podgorici, otpevaviši stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", čime je bukvalno podigla Srbe na noge.

RepublikaFoto: instagram.com/barjaktarovicjadranka_privat
Jadranka Barjaktarović

Ubrzo nakon što je snimak na kome peva ove sramotne stihove osvanuo na društvenim mrežama, Jadranka se našla u centru skandala, a osude zbog ovog čina stizale su sa svih strana na njenu adresu.

Od običnog sveta do kolega, svi su bili jednoglasno da govor mržnje zaslužuje osudu. Kako Srpski telegraf saznaje, Jadranka je shvatila da više u Srbiji nema šta da traži nakon što je pljunula na narod, te je otkazala stan koji je dugo iznajmljivala u Beogradu.

- Jadranka je shvatila da joj nema povratka u Srbiju nakon toga što je uradila. Pozvala je sestru koja živi u Novom Sadu da ode u Beograd i pokupi njene stvari iz stana koji je iznajmljivala u jednom elitnom naselju i odjavi je sa kirije! Sestra je to i učinila i vratila gazdarici ključ. Stvari je ponela kod sebe u Novi Sad i za nekoliko dana će joj poneti u Podgoricu, kada bude išla da je poseti - govori dobro obavešten izvor.

Kako izvor navodi, Jadrankina sestra očajna je zbog stava koji je Jadranka zauzela i imala je žučnu raspravu s njom.

- Sestra je kivna na Jadranku što se nije izvinila ljudima ovde, nego je zauzela stav koji ona ne podržava. Ona je čak i kritikovala Jadranku što je izjavila da joj ne pada na pamet da se izvinjava, uprkos greški koju je načinila, ali Jadranka jednostavno odbija da se izvini bilo kome - završava priču izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jadranka Barjaktarović

Kako dalje saznajemo, Barjaktarovićeva je postala svesna kakvu je grešku napravila tek kada je videla da su joj mnogi prijatelji iz Srbije okrenuli leđa i da su prestali da joj se javljaju na telefon. Ona se poslednji put obratila javnosti preksinoć, nakon što joj je Instagram obrisao nalog na toj društvenoj platformi, pa je o tome obavestila pratioce putem Fejsbuka.

- Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil. Voli vas Jaca - napisala je Barjaktarovićeva, nijednog trenutka se ne osvrćući na razlog zbog koga joj je nalog ugašen, a o izvinjenju, po svemu sudeći, uopšte nije pomišljala.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Jadranku, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Zabranjena na radio-stanicama u Beogradu

Među vlasnicima radio-stanica u Srbiji pokrenuta je akcija zabrane emitovanja Jadrankinih pesama. Na društvenim mrežama osvanuo je jedan komentar, koji ide u prilog našem saznanju.

- Posao završen. Zabranjena na tri radio-stanice u Beogradu. Hvala kolegama na podršci, sledi akcija zabrane širom Srbije - stoji u jednom od komentara na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading