BURNA BIOGRAFIJA BOGATOG ĐETIĆA: Svi su brujali o skandaloznom razvodu novog momka Marije Karan, evo kako izgleda (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan nakon haosa sa bivšim partnerom Vladanom Balabanom, uživa u ljubavi sa crnogorskim biznismenom, Markom Gvozdenvićem.

BURNA BIOGRAFIJA BOGATOG ĐETIĆA: Svi su brujali o skandaloznom razvodu novog momka Marije Karan, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Marija Karan je zajedno sa novim dečkom Markom Gvozdenovićem dočekala Novu 2023. godinu u jednom beogradskom restoranu. Oni su, kako piše Story, čitavu noć proveli jedno uz drugo razmenjujući nežnosti. Sudeći po fotografiji koja je procurila u javnosti, njih dvoje su uživali jedno u drugom, grlili se, smejali celu noć, a u ponoć je pao i poljubac.

 

Naime, čovek koji je navodno osvojio Marijino srce je sin crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Marko Gvozdenović, novi dečko Marije Karan

Mlađi Gvozdenović, prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije.

Marko, inače, ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, međutim, razvod je usledio neverovatnom brzinom.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Marko Gvozdenović sa ocem Branimirom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading