"ORLOVI" HRABRO NA "PANCERE": Toni Đerona puca od samopouzdanja pred duel sa Nemcima

Autor:

Sport

14.01.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometaši spremni za najtežiu meč prve faze Svetskog prvenstva.

"ORLOVI" HRABRO NA "PANCERE": Toni Đerona puca od samopouzdanja pred duel sa Nemcima

Foto: Starsport

Toni Đerona

Rukometaši Srbije u nedelju od 18 časova protiv Nemačke igraju utakmicu drugog kola grupe E Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj.

- Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu - izjavio je selektor muške rukometne repezetnacije Toni Đerona dan pre utakmice sa "pancerima".

U prvom kolu rukometaši Srbije bili su bolji od Alžira rezultatom 36:27.

- Na video analizi ovog jutra fokusirali smo se na odbranu šuteva selekcije Nemačke i akcija koje smo videli protiv Katara, ali u pripremnim duelima sa Islandom - izjavio selektor Đerona.

Republika

Foto: Starsport

Toni Đerona

Levi bek repezentacije Srbije Ilija Abutović istakao je da ekipa mora da igra na višem nivou nego na utakmici sa Alžirom.

- Bolje poznajemo ekipu Nemačke nego selekciju Alžira. Dobro se spremamo, ali moramo da igramo na višem nivou nego juče i da se nadamo najboljem rezultatu. Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije - zaključio je Abutović.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading