VELEOBRT - STIGLA KLJUČNA INFORMACIJA: Veliki PROBLEM za reprezentaciju Srbije pred nastavak Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

14.01.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovalo se da će "orlovima" posao biti olakšan izostankom golmana Nemačke, ali je ipak došlo do preokreta.

VELEOBRT - STIGLA KLJUČNA INFORMACIJA: Veliki PROBLEM za reprezentaciju Srbije pred nastavak Svetskog prvenstva!

Foto: Rukometni savez Srbije

Srpski rukometaši

U nedelju od 18 časova u dvorani "Spodek" na programu je rukometni klasik, a snage će odmeriti Srbija i Nemačka. "Panceri" su Svetsko prvenstvo otvorili pobedom nad selekcijom Katara (31:27), a u finišu meča povredio se sjajni golman Andreas Volf.

 

 

Postojala je bojazan da bi iskusni čuvar mreže zbog problema sa listom mogao da propusti okršaj sa "orlovima", što bi umnogome olakšalo posao našem nacionalnom timu, ali selektor Nemaca Alfred Gislason odbacuje takvu mogućnost.

Signalizirao mi je da mu je list zategnut. Zato smo ga odmah zamenili, da ne bismo rizikovali povredu - otkrio je kormilar Nemaca, a potom je saopštio vest koja predstavlja pravo olakšanje za tu reprezentaciju.

- Mislim da će naše medicinsko osoblje uspeti da ga osposobi za meč sa Srbijom.

Podsetimo da Volf, kome je ovo četvrti svetski šampionat, brani za ekipu Kjelca, a susret sa Katarom je kraju priveo rezervni golman Joel Birlem.

Srbija je takođe imala trijumfalan start prvenstva koje se održava u Poljskoj, pošto je bez većih problema savladala Alžir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading