SJAJAN START ZA RUKOMETAŠE: Srbija SRUŠILA Alžir na otvaranju Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

13.01.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan početak za našu selekciju.

SJAJAN START ZA RUKOMETAŠE: Srbija SRUŠILA Alžir na otvaranju Svetskog prvenstva!

Foto: Starsport

Rukometna selekcija Srbije odlično je započela Svetsko prvenstvo u rukometu, koje se održava u Švedskoj i Poljskoj, pošto je na startu turnira pobedila Alžir sa 36:27.

Nije sve bilo sjajno za naše momke u prvom poluvremenu, pošto se afrička selekcija dosta dugo držala u igri. Povela je Srbija sa 4:1, delovalo je da će sve ići lagano, ali se Alžir vrlo brzo vratio, pa je sredinom prvog dela igre rezultat bio 8:8.

Ipak, krajem prvog poluvremena, naši igrači prave seriju, pa tako prvi deo igre završavaju sa prednošću od tri gola (16:13).

Foto: Twitter/Printscreen/rssrbije

rukometna reprezentacija Srbije

Gde su stali u prvom delu, naši igrači su nastavili u drugom poluvremenu. Vrlo brzo su stigli i do +5, a ta prednost je samo rasla, sve do velikih +8 sredinom drugog poluvremena, kada je i zvanično rešeno pitanje pobednika. Alžir je prišao ponovo na pet razlike, ali je to sve bilo od Afrikanaca, pa je meč na kraju završen pobedom naše selekcije rezultatom 36:27.

Najefikasniji u redovima naše ekipe je bio Mihajlo Marsenić, koji je večeras postigao devet pogodaka.

U narednom meču, naša ekipa će igrati sa reprezentacijom Nemačke, dok je za poslednje kolo grupne faze zakazan duel sa selekcijom Katara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading