"KAKVA SRAMOTA ZA JEDNU GLUMICU POPUT NJE" Komšije razvezale jezik o Anđelki Prpić, otkrile sve o njoj: Kako je nije BLAM od bivšeg partnera?

Autor:

Zabava

13.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mišljenja podeljana, većina suseda se složila da ovakav splet događaja nisu očekivali od Anđelke Prpić.

"KAKVA SRAMOTA ZA JEDNU GLUMICU POPUT NJE" Komšije razvezale jezik o Anđelki Prpić, otkrile sve o njoj: Kako je nije BLAM od bivšeg partnera?

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić nedavno se našla u centru skandala nakon vesti da je u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića. Kako se saznaje, glumica uživa u trudnoći, a njen partner Marko Žugić i ona sa nestrpljenjem iščekuju da dete dođe na svet, međutim, njene komšije imaju podeljena mišljenja kada je njen slučaj u pitanju.

- Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Deca su blagoslov i najlepši dar od Boga - kaže jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

Republika

Foto: E Stock, Youtube

Anđelka Prpić sa bivšim mužem i sadašnjim dečkom

U marketu koji se nalazi preko puta Anđelkine zgrade, dve prodavačice imaju samo lepe reči upućene na njen račun.

- Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvek je prijatna i nasmejana - kaže jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

- Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne verujem u to, ne deluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovde kod nas, unese neku vedrinu.

Republika

Foto: Prva tv printscreen

Anđelka Prpić

Sa druge strane, jedan mlađi gospodin nije štedeo reči o Anđelkinoj trudnoći sa dobrim prijateljem bivšeg supruga.

- Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umesto nje - oštro je osudio komšija iz kraja.

Jedan mladić u prolazu kaže da je često viđa kako šeta kuče.

- Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar - poručio je on.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka i Dario Prpić

Iz zgrade prekoputa Anđelkine, jedan komšija je istakao da mu nije jasno savremeno doba i sve ono što nosi sa sobom.

- Ma mene ako pitate, sve te glumice i pevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovek. Ne znam kakvo je ovo vreme došlo zaista, u moje vreme zaista nije bilo baš ovako - istakao je on ljutito za Super TV.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Anđelka Prpić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading