KADIROV SVOJE DUŽNOSTI PREPUŠTA PREMIJERU ČEČENIJE! Napušta Putina u najbitnijem trenutku?!

Autor:

Svet

13.01.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadirov je najavio da odlazi na odmor.

KADIROV SVOJE DUŽNOSTI PREPUŠTA PREMIJERU ČEČENIJE! Napušta Putina u najbitnijem trenutku?!

Foto: Tanjug/AP

Lider Čečenije Ramzan Kadirov otišao je na odmor, njegove dužnosti su poverene šefu republičke vlade Muslimanu Hočijevu, a odgovarajuća naredba je objavljena na zvaničnom sajtu šefa vlade Čečenije.

- Idem na godišnji plaćeni odmor od 12. januara 2023. Poveravam Hučeva Muslimana Magomedoviča, šefa Vlade Čečenske Republike, na dužnosti predsednika Čečenske Republike tokom perioda mog odmora - navodi se u dokumentu, prenosi Visegrad 24.

U septembru Kadirov je rekao da mu treba "dug odmor", jer je predugo već na čelu svoje zemlje.

- Prijatelji, danas sam saznao da sam, ispostavilo se, jedan od dugotrajnijih među sadašnjim šefovima konstitutivnih entiteta Ruske Federacije. I sam sam primetio da sam predugo na toj funkciji. Mislim da sam u potpunosti zaslužio neograničen i dug odmor. Nadam se da ćete me podržati i razumeti - napisao je on tada na svom Telegram kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading