ŠABAN ZA ŽIVOTA SPREMIO VREDAN DAR ZA UNUKU: Pokojni pevač nije dočekao da vidi Mihajlovo dete, baka Goca udelila PORODIČNO NASLEĐE!

Autor:

Zabava

14.01.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije dočekao da upozna unuku, pokojna legenda narodne muzike spremila je vredno nasleđe za novu članicu porodice Šaulić.

ŠABAN ZA ŽIVOTA SPREMIO VREDAN DAR ZA UNUKU: Pokojni pevač nije dočekao da vidi Mihajlovo dete, baka Goca udelila PORODIČNO NASLEĐE!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ

Marina Velimirović, izabranica generalnog konzula Republike Srbije u Cirihu, Mihajla Šaulića, porodila se 10. januara i na svet donela devojčicu, kojoj su roditelji dali ime Manja. Porodica Šaulić tim povodom organizovala je veliko slavlje, koje je trajalo duboko u noć.

Ponosna baka, Šabanova udovica, Goca Šaulić bila je najradosnija na proslavi povodom rođenja nove mezimice, te je otkrila da je sve proteklo baš onako kako bi njen pokojni suprug voleo.

Republika

Foto: instagram.com/marina_saulic

Mihajlo Šaulić postao otac

- Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Sigurna sam da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu, jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca - rekla je pevačeva udovica, piše Hello.

Kako nažalost, Šaban nije dočekao rođenje unuke, kao ni sinovljevu svadbu, što mu je bila ogromna želja, legenda narodne muzike je još za života spremio dar za Mihajlove naslednike. Naime, Šaulić je supruzi Gordani ostavio vredan porodični dukat koji je namenio Mihajlovom detetu, odnosno malenoj Manji.

Republika

Foto: instagram.com/marina_saulic

Mihajlo Šaulić postao otac

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog Maria, kod nas Marija. Dok je latinska forma hebrejskog imena "Mirjam". Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima je ime nastalo od hebrejskog "mir" = "gorko" i "jam" = "more", pa bi značenje bilo "gorčina mora". Po novijim tumačenjima se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog "mry" što znači "koja ja voljena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading