SIN ŠABANA ŠAULIĆA POSTAO OTAC! Mihajlova supruga se porodila, beba dobila NEOBIČNO IME - baka Goca van sebe od sreće!

Autor:

Zabava

10.01.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić danas je postao otac devojčice, kojoj su roditelji dali ime Manja.

SIN ŠABANA ŠAULIĆA POSTAO OTAC! Mihajlova supruga se porodila, beba dobila NEOBIČNO IME - baka Goca van sebe od sreće!

Foto: Instagram

Porodica Šaulić od danas je bogatija za još jednog člana, jer je Marina, supruga Generalnog konzula RS u Cirihu Mihajla Šaulića, na svet donela devojčicu. Kako se saznaje, porođaj je protekao u savršenom redu, a srećni roditelji odlučili su da detetu daju ime Manja.

Ovo je prva prinova u porodici od tragične pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pa je donela i posebnu radost svima, o čemu je prve utiske podelila baka Goca.

- Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom - rekla je ponosna baka Gordana za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Gordana Goca Šaulić

Inače, ime Manja je varijanta imena Marija, preuzeta iz ruskog. Marija je latinska forma hebrejskog imena "Mirjam". Kao ime Isusove majke ime ima simbol čiste i duboke ljubavi. Samo značenje imena nije sigurno razjašnjeno. Po starijim tumačenjima je ime nastalo od hebrejskog "mir" = "gorko" i "jam" = "more", pa bi značenje bilo "gorčina mora". Po novijim tumačenjima se pretpostavlja da ime vodi značenje od egipatskog "mry" što znači "koja ja voljena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sneza

10.01.2023 16:43

Auuuu vesti.... Taj i taj porodio mene. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Zemljo otvori se.

Marija KG

10.01.2023 20:02

Sledece neka bude Veća!