SNAJKA ŠAULIĆA POKAZALA STOMAK DO ZUBA: Marina otkrila kako izgleda u zamakloj trudnoći, Mihajlo je sve vreme ljubi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina uskoro će posati roditelji.

SNAJKA ŠAULIĆA POKAZALA STOMAK DO ZUBA: Marina otkrila kako izgleda u zamakloj trudnoći, Mihajlo je sve vreme ljubi (FOTO)

Foto: Instagram

Generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić, sin pokojne legende narodne muzike, Šabana Šaulića, nedavno je stao na "ludi kamen" i na večnu ljubav zavetao se izabranici Marini, koja je već uveliko u drugom stanju. Par je subodnosno "da" izgovorio u jednom prestižnom hotelu u Beogradu, a gala venčanju prisustvovale su mnoge zvanice iz javnog sveta, ali se Šaulići nisu zaustavili na tome, pa su drugi dan proslavili ispod šatora.

Iako ne voli da se preterano eksponira u javnosti, Marina često na društvenoj mreži Instagram podeli romantične momente sa svojim suprugom, a tako je bilo i ovog puta, kada je na svoj profil okačila dirljiv "selfi".

Republika

Foto: instagram.com/marina__saulic

Mihajlo Šaulić sa trudnom suprugom Marinom

Naime, Mihajlova supruga podelila je momenat iz njihovog doma, te tako po prvi put pokazala pozamašan trudnički stomak. Dok je Šabanov naslednik stajao iza nje i ljubio je u rame, Marina nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić, sin tragično nastradalog pevača Šabana, postaće otac početkom naredne godine. Njegova izabranica Marina je u drugom stanju, što je saznala prve nedelje jula, pa su tako budući roditelji odlučili da proteklog septembra naprave prigodnu proslavu i da se venčaju.

Republika

Foto: Republika

Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović svadba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading