VELIKO SLAVLJE U DOMU ŠAULIĆA: Mihajlo uputio supruzi Marini javno OBEĆANJE, komentari i čestike se samo nižu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić nedavno je stao na "ludi kamen" sa trudnom izabranicom Marinom, a danas proslavljaju njen rođendan.

VELIKO SLAVLJE U DOMU ŠAULIĆA: Mihajlo uputio supruzi Marini javno OBEĆANJE, komentari i čestike se samo nižu (FOTO)

Foto: Instagram

Konzul RS u Cirihu Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, koji se nedavno oženio izabranicom Marinom i čeka prinovu, čestitao je supruzi rođendan i uz emotivnu poruku dao joj obećanje.

- Kažu da je čoveku potrebna bolja i lepša polovina da bi dostigao svoje ciljeve i snove. Ja sam imao tu sreću da te upoznam i ubrzanim koracima koračamo ka tim visinama zajedno, još malo u najlepšem životnom društvu koje čovek može da poželi! Srećan ti rođendan, ljubavi, da budeš ceo život nasmejana i srećna, ja ću dati sve od sebe! Volim te - napisao je Šaulić.

 

 

Podsetimo, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić, venčao se Marinom Velimirović u jednom luksuznom hotelu u Beogradu. Ovom glamuroznom slavlju prisustvovale su mnoge zvanice iz javnog sveta, ali se Šaulići nisu zaustavili na tome, pa su drugi dan proslavili ispod šatora.

Foto: Republika

Mihajlo Šaulić sa izabranicom Marinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading