KURTIJU JE ZASMETLO ONO ŠTO PIŠE NA ETIKETI! Evo zašto je zaplenjeno vino porodici Petrović!

Autor:

Vesti

12.12.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je na poklon dobio flašu vina iz porodične vinarije Petrovića.

KURTIJU JE ZASMETLO ONO ŠTO PIŠE NA ETIKETI! Evo zašto je zaplenjeno vino porodici Petrović!

Foto: Tv Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Beogradu vlasnika vinarije Srđana Petrovića iz Velike Hoče, kome su policija i carina prištinskih vlasti zaplenili krajem prošle nedelje gotovo svo proizvedeno vino, oko 42.000 litara, a predsednik je uživo otkrio i šta stoji na etiketi koja je očigledno zasmetala Aljbinu Kurtiju.

 - Moram da vam kažem da sam na poklon dobio metohijsko crveno vino, izvanredno, i ono što je interesantno što na etiketi stoji KiM, Velika Hoča, naša Srbija, pa im je izgleda to zasmetalo. Vama hvala na ovome, moj otac ima veliku kolekciju vina pa će ovo vino zauzeti posebno mesto u našoj kući u Jajincima - rekao je predsednik i zahvalio ovoj divnoj porodici i zatražio da na kratko ostane nasamo sa porodicom Petrović.

Zaplena je, inače, protekla dramatično, a Vučiće tim povodom ocenio da se Srbi na Kosovu i Metohiji suočavaju sa ogromnim pritiscima, i da mržnja prema srpskom narodu ide do krajnjih granica.

Predsednik je tada podsetio da se u Velikoj Hoči dogodio napad na celu enklavu, a ne samo na kuću Srđana Petrovića njegovih roditelja i dece, dodajući da “srpske sluge Aljbina Kurtija” treba da znaju, kada govore da mu oteto vino treba vratiti, da je to vino uništeno. Najavio je da će razgovarati sa Srđanom Petrovićem, te da će mu država pomoći koliko je moguće da njegiva porodica opstane u Velikoj Hoči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

15.12.2022 15:39

Zivela srbija ziveli srbi sa KIM nedajte se pokoriti nikom to je vase a ne kurtija doslje