POSLE ČETIRI DANA! Euleksu uručeni lekovi za Dejana Pantića!

Autor:

Vesti

13.12.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ČEtiri dana bio bez terapije, iako je težak srčani bolesnik.

POSLE ČETIRI DANA! Euleksu uručeni lekovi za Dejana Pantića!

Foto: Kosovo Online

Dejan Pantić

Posle snažnog pritiska koji su porodica Pantić, srpski narod na Kosovu i Metohiji, država Srbija, Kancelarija za Kosovo i Metohiju i celokupna srpska javnost izvršili da se Dejanu Pantiću omogući da primi terapiju i dobije neophodne lekove jer je težak srčani bolesnik, predsednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić malopre je uručio neophodne medikamente pripadnicima Euleksa koji bi lekove trebalo da odnesu u specijalnu bazu Prištine nadomak Jarinja gde se Pantić nalazi.

Posle četiri dana agonije, Dejan Pantić koji je nepravedno uhapšen, uskoro bi trebalo da dobije svoje lekove koji su mu kao teškom srčanom bolesniku neophodni.

Njegov sin Predrag u potresnoj video poruci zamolio je da njegov otac dobije terapiju i da se bar na minut sa njim čuju, što im pripada prema svim zakonima i pravilima, ali Priština ni to ne dozvoljava već ga i dalje drže izolovanog i zatočenog u specijalnoj bazi, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading