PRONAĐENO TELO STRAHINJE BELOŠEVCA? Prepoznali ga po patikama, rancu i kačketu!

Autor:

Hronika

13.12.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Strahinje Beloševca, koji je nestao pre dve i po godine u Aranđelovcu sumnja se da je pronađeno u šumici u centru Aranđelovca.

PRONAĐENO TELO STRAHINJE BELOŠEVCA? Prepoznali ga po patikama, rancu i kačketu!

Foto: nestalisrbija.rs

Telo, za koje se sumnja da je Strahinjino, pronađeno je u subotu uveče, prenosi Informer.

Beloševac je nestao 12.jula 2020. godine, kada je izašao iz kuće, navodno, da kupi cigarete i više se nije vratio, a od tela koje je pronađeno, ostao je samo kostur i nešto garderobe.  

Pored skeleta pronađene su patike, ranac, kačket i telefon. Ove stvari, navodno je prepoznala Strahinjina porodica, te se iz tog razloga i veruje da je reč o nestalom mladiću - rekao je izvor upoznat sa slučajem i dodao da je pored ostatka tela nađen nož, ali i dve table tableta, prenosi Informer.

Prema njegovim rečima telo je bilo na površini zemlje. 

Postoji sumnja da je reč o samoubistvu, ali šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom - rekao je izvor ovog medija. 

Da li je reč zaista o Strahinji Beloševcu ili nekoj drugoj osobi biće utvrđeno obdukcijom. 

Kako smo ranije objavili Strahinja Beloševac, živeo je sa devojkom i ocem, nestao je u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se izgubi svaki trag.

Strahinjina devojka, s kojom je živeo tri godine vanbračnoj zajednici, rekla je tada da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - rekla je tada njegova devojka i dodala da Strahinja osim telefona nije poneo ništa sa sobom. 

S druge strane jedna od Strahinjinih rođaka je za medije iznela sumnju da je možda i on bio žrtva klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića jer je u tom peridu 2020. godine, na sličan način nestalo još ljudi. Među njima Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja... 

KRVAVI POTPIS VELJINE EKIPE

Kriminalna grupa na čijem čelu su se nalazili Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković Mare, imali su gotovo identičan plan kako su mamili svoje žrtve pre nego što su ih brutalno ubijali u štek-vikendicama, a od tada njihov svaki trag bi se izgubio. Svaki nestali i kasnije ubijeni muškarac svojim porodicama govorili su gotovo identične izgovore zbog čega su odlazili da se nađu sa nekim iz ekipe Belivuka.

- Inače je uvek spavao do podne, dobili smo informaciju da je ušao u automobil koji ga je čekao ispred kuće, a mobilni telefon mu je poslednji put lociran u Beogradu. Nestao je po receptu drugih žrtava klana, bukvalno na identičan način, i šta drugo da pomislim - rekla je rođaka Beloševca, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading