U JEKU KRIZE NA KOSOVU, IVANU TODOSIJEVIĆU STIGLA PRESUDA! Kurtijev teror se nastavlja, osuđen jer je rekao istinu o Račku!

Autor:

Vesti

13.12.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđen je, jer je navodno podsticao versku, nacionalnu i rasnu mržnju.

U JEKU KRIZE NA KOSOVU, IVANU TODOSIJEVIĆU STIGLA PRESUDA! Kurtijev teror se nastavlja, osuđen jer je rekao istinu o Račku!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Ivanu Todosijeviću danas je stigla pisana i prevedena presuda kojom je u oktobru ove godine osuđen na godinu dana zatvora zbog navodnog podsticanja na nacionalnu, rasnu i versku mržnju , saznaju Novosti a sve zato što je čitavom svetu rekao istinu o Račku.

Presuda iz oktobra je doneta u ponovljenom procesu protiv Todosijevića i njegov advokat će već u četvrtak podneti žalbu Apelacionom sudu. Očigledno je da je uručivanje presude Todosijeviću sračunato i tempirano baš u ovom trenutku s namerom Prištine da dodatno zaplaši Srbe na KiM i izazove nove tenzije i potencijalnu krizu. 

Ovom drakonskom presudom iz oktobra ove goidne, Kurti je brutalno pregazio odredbe Briselskog sporazuma koje se tiču prava na pravično suđenje Srbima koji dolaze iz srpskih sredina, ovim Priština zeli da  ukine  sloboda govora za svakog Srbina na Kosovu i Metohiji.  Srbima se brani da slobodno govore i misle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading