ŠAULIĆI ZA SVADBU ISKEŠIRALI 80.000 EVRA! Mladenci nisu štedeli za gala proslavu, a tek kad čujete koliko su koštale venčanice! ŠOK!

Autor:

Zabava

25.09.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović zakleli su se danas jedno drugom na večnu ljubav!

ŠAULIĆI ZA SVADBU ISKEŠIRALI 80.000 EVRA! Mladenci nisu štedeli za gala proslavu, a tek kad čujete koliko su koštale venčanice! ŠOK!

Foto: Republika

Mihajlo i Marina

Par je ovim povodom upriličio gala slavlje u jednom poznatom prestoničkom hotelu, u kom se okupilo nekoliko stotina zvanica, među kojima su brojne javne ličnosti.


Novopečeni mladenci nisu skrivali radost zbog velikog dana, koji su dugo pripremali, a za koji, kako saznaje Republika, nisu štedeli para!

 

 

Naime, kako saznajemo, mladenci su za celokupnu organizaciju venčanja izdvojili čak 80 hiljada evra!

Budući da su želeli da se pobrinu oko svakog detalja i budu sigurni da će sve biti onako kako su zamislili, nisu želeli da štede, a basnoslovnu cifru izdvojili su i za mladine venčanice.

Naime, kako saznajemo, Marina je za raskošne venčanice u kojima se svom dragom zaklela na večnu ljubav izdvojila neverovatnih 20 hiljada evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading