Predsednik je predstavio jednu slobodarsku zemlju i slobodarski narod! Ana Brnabić o govoru Vučića u Generalnoj skupštini UN!

Autor:

Vesti

25.09.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić je, gostujući u emisiji Hit Tvi, rekla da je bila ponosana na govor predsednika Vučića u Generalnoj skupštini UN.

Predsednik je predstavio jednu slobodarsku zemlju i slobodarski narod! Ana Brnabić o govoru Vučića u Generalnoj skupštini UN!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Brnabić je rekla da od početka 2000. do 2013. godine, Srbija nije imala Vladu koja je vodila samostalnu spoljnu politiku. Dodaje da su pritisci bili u smislu serviranja naređenja, koja vi treba da ispunite.

- Od 2013. godine pa na dalje, to je jedna potpuno drugačija zemlja i drugačiji su pritisci. Kada imate srpsku vladu koja brani nacionalne interese, pritisci su mnogo drugačiji. Danas smo došli u situaciju, da u najtežoj situaciji od Drugog svetsog rata, imamo predsednika i Vladu i SNS, stranku koja u svakom trenutku čuva srpske nacionalne interese - rekla je Brnabić.

Ona je rekla da ovi pritisci ne mogu da se porede sa nekim ranije.

- Da li mislite da smo mi ranije mogli da ne uvedemo sankcije Rusiji? Bili bi među prvima koji bi morali da uvedu - rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da možemo i danas da vidimo u opoziciji koliki je stepen odgovornosti. Dodaje da možemo da vidimo da ti ljudi nemaju ni jednu jedinu ideju.

- Oni su ovo pitanje oko sankcija koristili samo za dobijanje političkih poena - rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da se nakon govora predsednika Vučića čula sa njim i da je bila ponosna na njegov govor. Dodaje da ga je pitala da li je umoran i da pretpostavlja da je jako zadovoljan, kako kaže, on je rekao da nije ni jedno ni drugo, već da je samo rekao istinu.

- Imati hrabrosti da kažete takvu istinu, u trenutku kada ste jedina zemlja u Evropi koja nije uvela snakcije, velika je stvar - rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da je predsednik u UN predstavio jednu slobodarsku zemlju i slobodarski narod.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading