SEVNULA BRESKVICA! Nikolina Pišek u minijaturnom bikiniju žari i pali po Maldivima - od ovog prizora zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka rešila da se na početku nove godine počasti luksuznim putovanjem.

SEVNULA BRESKVICA! Nikolina Pišek u minijaturnom bikiniju žari i pali po Maldivima - od ovog prizora zastaje dah! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek otputovala je na odmor na Maldive, odakle je objavila fotografiju sa plaže u minijaturnom kupaćem kostimu na peščanoj plaži. Pišekova je uz fotografiju i podelila svoje misli o teškoj prethodnoj godini koja ju je zadesila kada je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podneti - napisala je između ostalog voditeljka.

 

 

- Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa ćerka preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dve ne boje nikada… Nismo želele da okrenemo novi list, život nas je uvetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom - dodala je Pišekova, pa otkrila u šta će verovati u novoj godini.

- Želim da verujem da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina PIšek

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading