KRALJICA ROMSKIH VESELJA: Sanja Vućić za dva minuta zgrnula 500 EVRA, evo koja pesma joj je ZLATNA KOKA!

Autor:

Zabava

10.01.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oparila se nakon raspada Uraganki.

KRALJICA ROMSKIH VESELJA: Sanja Vućić za dva minuta zgrnula 500 EVRA, evo koja pesma joj je ZLATNA KOKA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sanja Vučić je, po svemu sudeći, nova kraljica romskih veselja. Pevačica je u poslednje vreme najtraženija na romskim svadbama i proslavama punoletstava. Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kome se vidi kako bivša članica grupe "Hurricane" na jednoj takvoj tezgi za samo dva minuta dobija bakšiš u iznosu od 500 evra, i to za pesmu "Čaje šukarije".

Sanja priča da joj laska što je zovu kraljicom romskih veselja.

- Naravno da mi prija što me tako zovu. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo?! - pita se atraktivna "uraganka", a na pitanje da li je zadovoljna bakšišem na romskim proslavama, s osmehom odgovara:

Republika

Foto: instagram.com/sanjalilwolf

Sanja Vučić

- Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam - istakla je Vučićeva za Informer.

Osim što dobro zarađuje, Sanja kaže da se se uvek i dobro provede na tezgama.

- Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila - sigurna je pevačica.

Sanja je otkrila i da li će ona uskoro praviti svadbu, pošto je već neko vreme u vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom jednog noćnog kluba.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/nenad_cicmil

Nenad Cicmil, dečko Sanje Vučić

- Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju - otkriva ona.

Neće više na Evroviziju

Pevačica priča da se još navikava da nastupa sama, bez Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, s kojima je donedavno bila u grupu "Hurricane".

- Teže mi je kada nastupam sama... Čujemo se često, ali se retko viđamo. Obaveze nam ne dozvoljavaju da se družimo kao ranije. Imam mnogo nastupa, pevala sam i za doček Nove godine, snimala sam duet... - kaže Sanja i dodaje da više ne planira da se takmiči na Evroviziji:

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane

Mislim da je stvarno dosta - zaključuje Vučićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

10.01.2023 13:40

Што би реко Андрија, "чери моја"....