JOVANA JEREMIĆ NE PRESTAJE DA VRIŠTI! Voditeljka dobila skupoceni poklon na kuću adresu, kada je videla šta je pala u TRANS! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ne krije oduševljenje.

JOVANA JEREMIĆ NE PRESTAJE DA VRIŠTI! Voditeljka dobila skupoceni poklon na kuću adresu, kada je videla šta je pala u TRANS! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama gde svakodnevno svoje pratioce obaveštava šta joj se dešava u privatnom životu, a to je učinila i sada kada je otkrila da je dobila poklon na kućnu adresu.

- Stigli su pokloni iz inostranstva! Poklon kako mi dolikuje! To je kad ti neko pošalje sa ogromnom ljubavlju, onda to mora da pršti! Koliko te neko voli, toliko ti daje, sve drugo su laži i obmane slabih muškaraca - pričala je Jovana , pa nastavila:

- Au! Jao, Bože! Mislim da znam šta je! Stani, stani... Pomozite mi, pomozite! Jao savršen je ranac, sa sve Svarovskim kristalima! Ne, ne, ovo je ludilo! Znate li koliko košta ovaj ranac? Ludilo! Ovo je ludilo mozga, ovo je ludilo mozga, stvarno! Ovako nešto kupuje samo neko ko te voli, kraj! Jao... Evo ga i šampanjac, stani... Proseko i šampanjac! - poručila je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading